29. mai 2024

Det er navnet på SIL-Fotball`s nye fotballakademi for elever fra 7.-10.klasse. Og Tretek As utlyste logokonkurranse på skolene.

BORDET FULL AV FORSLAG: Vidar Andre Heggstad (t.v) fra hovedsponsor Tretek AS, og SIL-Fotballs Preben AUstnes Lorgen hadde sin fulle hyre med å velge vinnere. Det førte til dobling av premien, slik at hver skole fikk 5.000 kroner hver. Og logoen til Tretek-Akademiet ser du her. Foto: SIL-FOTBALL / TRETEK AS
NYHETER

FOTBALL

TRETEK AKADEMIET:

I morgen torsdag går påmeldingsfristen ut for elever som vil melde seg på SIL Fotball sitt Tretek-Akademiet.
 
 
Hovedsponsor
 
17.oktober går Spjelkavik  Fotball i gang med Tretek-Akademiet, og skal holde det gående til skoleslutt neste sommer.
 
Med seg på laget har Spjelkavik fotball fått maskinleverandør til den norske møbel- og treindustrien, Tretek AS.
Som hovedsponsor for fotballakademiet ser Tretek fram til samarbeidet.
 
 
Fotballglede
 
-Det er ingen hemmelighet at Spjelkavik Fotball har fostret mange solide fotballspillere opp gjennom tidene, sier Vidar Andre Heggstad i Tretek til Spjelkavika.no.
 
-Vi ser jo at fotballglede og entusiasme absolutt ikke er en mangelvare hos de yngre, og banene til Spjelkavik IL brukes fra morgen til kveld.
Derfor gikk vi inn som hovedsponsor for det nye fotballakademiet som tilrettelegges for ivrige fotballspillere, sier han.
 
 
Logokonkurranse
 
Et fotballakademi må jo også ha en logo, og sammen med Preben Austnes Lorgen fant Tretek ut nøyaktig hva som skulle til.
 
-Vi klødde oss i hodet en stund, men så kom vi på ideen om å la elever på barne- og ungdomsskolen få delta i en konkurranse om logoen, forteller han.
 
-Dermed inviterte vi elever fra 7. til 10. klasse om å tegne sine forslag. Rektorene på begge skolene ga god hjelp til å formidle oppgaven til elevene, der vi i Tretek la en premie på 5.000 kroner til klassen til vinnerforslaget, sier Heggstad.

(Saken fortsetter under bildet):

LOGOEN: Slik ble logoen.
 
Doblet premien
 
-Det ramlet inn svært mange kreative forslag, og det ble umulig å trekke ut bare en vinner.
 
-Vi doblet like godt premien slik at begge skolene fikk hver sin premie på 5.000 kroner, sier Vidar Andre Heggstad i Tretek.
 
Når Tretek-Akademiet nå kjøres i gang skal godt utdannede trenere sørge for god fokus på både det tekniske og taktiske, i tillegg til gode treningsprinsipper.

 

SPJELKAVIK A-LAG HERRER:

KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK A-LAG HERRER - 3.DIVISJON

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON AVD.4

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAG HERRER

 

SPJELKAVIK A-LAG DAMER:

KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK A-LAG DAMER - 3.DIVISJON

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON SUNNMØRE DAMER.

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAG DAMER